Recensies

Parool Proefwerk - "Recensie Parool Proefwerk: 8+. Il Pecorino biedt simpel, goed eten van uitstekende producten voor vriendelijke prijzen. Woonden we ook maar in Noord."

Reviews Iens - "Wat een prachtige locatie! Je stapt in een mooi huiselijk decor, tegenover ligt een luxe cruiseschip te wachten, vrachtschepen varen voorbij... Ik verheug me op het terras in de zomer"

Bourgondisch Amsterdam / Peroni - Er is geen traditioneel Italiaans restaurant in Amsterdam met een mooier uitzicht dan dat van Il Pecorino. Echte Italianen serveren verrukkelijke houtoven pizza’s.

SPECIAL IN - "Zuidelijke sferen in Amsterdam-Noord. Bij il Pecorino vind je een sfeer die je eerder in Milaan of Parijs zou verwachten."

Overhoeks - "Italiaanse specialiteiten, de beste koffie en op donderdag- en vrijdagavond kan je er echte houtovenpizza’s halen."

Parliamo Italiano - "Een typisch voorbeeld van Italiaans koken: lekker door zijn eenvoud. Oorspronkelijk had Mick het plan om alleen Toscaanse gerechten te serveren, maar omdat de Italiaanse keuken zo rijk is, besloot hij zich niet tot één streek te beperken."

Reserveren

Meer dan 6 personen?
Bel ons op 020-737 15 11 of gebruik het formulier op de groepen pagina.

Bevestiging van de reservering krijg je direct per mail.

 

Op koningsdag 27 april zijn wij gesloten.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden