Onze pizza

Pizza bestaat in vele vormen. Wij kozen ervoor om dicht bij de traditionele Napolitaanse pizza te blijven: Deeg van hoge kwaliteit dat we minstens 24 uur laten rusten. Gebakken (in 60-90 seconden!) in een houtgestookte oven op hoge temperatuur van ruim 450 graden. Met Mutti tomaat - of niet, want veel van onze pizze zijn bianche, wit - en verse (buffel-) mozzarella.

 

Het resultaat is een pizza die ze in Napels veelal dubbel gevouwen (a portefoglio) op straat eten. Met een mooie geblakerde korst en een smeuïg hart. En dat is best anders dan je in Nederland of elders in Italie wellicht gewend bent.

Reserveren

Meer dan 6 personen?
Bel ons op 020-737 15 11 of gebruik het formulier op de groepen pagina.

Bevestiging van de reservering krijg je direct per mail.

 

Op koningsdag 27 april zijn wij gesloten.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden